Waarom investeren?

Rendement zonder gedoe

Wanneer u investeert in een recreatiewoning op Parck Kaatsheuvel, wilt u kunnen rekenen op goed rendement, bij voorkeur in combinatie met zo min mogelijk gedoe en overzichtelijke, beheersbare fiscale consequenties. Parck Kaatsheuvel komt u op ál deze gebieden tegemoet. Daarnaast is er nog een uitgebreide eigengebruiksregeling.

Nergens omkijken naar

U investeert in een recreatiewoning. Uiteraard moet deze verhuurd worden. Dat brengt veel administratie en regelwerk met zich mee. Eventuele problemen aan uw woning moeten snel en goed opgelost worden. Vanzelfsprekend hoeft u zich over al deze tijdrovende zaken geen zorgen te maken. De exploitatiemaatschappij verzorgt het beheer van uw recreatiewoning, net als het onderhoud en beheer van Het Parck. U heeft nergens omkijken naar.

Roderick

Lage spaarrente? Ik weet een betere bestemming voor mijn geld!

Verhuur door Landal GreenParks

Ook over de verhuur van uw woning hoeft u zich geen zorgen te maken. Voor het verhuur van de woningen op Het Parck heeft de exploitatiemaatschappij exclusieve afspraken gemaakt met Landal GreenParks. Landal GreenParks heeft ruim tachtig vakantieparken in heel Europa in de verhuur met in totaal meer dan 12.700 recreatiewoningen. Als eigenaar van een woning op Parck Kaatsheuvel sluit u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal GreenParks B.V. af. Vanzelfsprekend kunt u uw woning ook reserveren voor eigen gebruik.

Elke drie maanden een bijschrijving

Parck Kaatsheuvel werkt met een poolsysteem. Het rendement van uw woning hangt nauw samen met het rendement uit dezelfde pool. Per maand wordt bepaald wat de verhuuropbrengst van elk type recreatiewoning is. Vervolgens worden de opbrengsten van uw woning, na aftrek van de kosten, met u afgerekend. De parkkosten worden per kwartaal verrekend.

Heldere structuur

Waar het gaat om het gezamenlijke eigendom wilt u kunnen bouwen op een transparante, gedegen en toekomst vaste structuur. Wij hebben er alles aan gedaan om de eigendomsstructuur van de exploitatiemaatschappij zo transparant en werkbaar mogelijk te maken.

Op het moment dat Het Parck klaar is, wordt deze exploitatiemaatschappij eigenaar van de gezamenlijke gronden en gebouwen. De aandelen van de exploitatiemaatschappij zijn ondergebracht in een stichting. Na realisatie van Het Parck, wordt het bestuur van de stichting overgedragen aan bestuurders die tevens eigenaar zijn van de woningen en worden gekozen in de eerste algemene ledenvergadering.

De stichting geeft certificaten uit van aandelen. Zo’n certificaat is verbonden met het bezit van de woning. Als eigenaar van een of meer certificaten heeft u stemrecht binnen de stichting.

Samen dragen de eigenaren naar rato bij aan de onderhouds- en beheerkosten van de centrumvoorziening, de woningen en andere gezamenlijke eigendommen. Als eigenaar sluit u daarvoor een overeenkomst af met de exploitatiemaatschappij.

Ga in gesprek met uw adviseur

De aankoop van een recreatiewoning kan fiscale gevolgen hebben. Wanneer u een recreatiewoning koopt en vervolgens laat verhuren door een professionele verhuurorganisatie, ziet de Belastingdienst u als ondernemer. U dient onder meer een BTW-nummer aan te vragen. Daarom is het verstandig om u vooraf goed te laten adviseren door uw belastingadviseur.

De koopsom van uw recreatiewoning op Parck Kaatsheuvel is belast met omzetbelasting (BTW). Omdat uw woning volledig verhuurd wordt, kan de volledige voorbelasting in aftrek worden genomen. Bij eigendomsoverdracht dient u de BTW wel te voldoen. Dit bedrag kunt u later via de aangifte omzetbelasting terugvorderen.

De huuropbrengsten zijn belast met omzetbelasting. Dit kan nog gunstiger zijn wanneer u gebruik kunt maken van de kleine ondernemersregeling.

Een verstandige en verantwoorde investering

Een prachtige, duurzame recreatiewoning in een toeristische topregio… Miljoenen nationale en internationale bezoekers die de weg naar Midden-Brabant weten te vinden… Professionele ondersteuning door Landal GreenParks, een van de grootste en meest gastvrije verhuurders van Europese recreatiewoningen… Wij zijn er absoluut van overtuigd dat Parck Kaatsheuvel een succes wordt. Alle voorwaarden voor een gedegen huuropbrengst zijn aanwezig. De experts en de ervaringscijfers van Landal GreenParks ondersteunen ons in die mening.

 

Gaat u mee genieten?

Robin

“Mijn oudoom is hartstikke slim!”