Van de Ven Bouw en Ontwikkeling start Fase 1 van Landal Parck Kaatsheuvel!

Zaterdag 2 juni 2018 werd door wethouder Gerard Bruijniks van de gemeente Loon op Zand, in het bijzijn van kopers en belangstellenden, het startschot gegeven voor de bouw van Fase 1, de eerste 41 vakantiewoningen van Landal Parck Kaatsheuvel!

Er was tijdens het verkoopweekend veel belangstelling op de locatie, waar op een leuke manier de bouw werd ingeluid. Samen met Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling verrichte Gerard Bruijniks de officiële handeling: Het onthullen van de Parck Kaatsheuvel boomschommel. De boomschommel refereert aan de teaserfilm waarin het achternichtje van Roderick, Robin, op een boomschommel in de duinen zit. Hiermee willen we laten weten: de bouw kan nu écht beginnen! Ook de toekomstige kleinere gasten werden al enthousiast van het eindresultaat wat door middel van virtual reality al te zien was.

Na het heffen van het glas werd kopers en optanten de mogelijkheid geboden om in een golfkarretje de locatie te bezichtigen en de dichtbij zijnde bezienswaardigheden te bekijken. De duinen loop je zo in, en de Efteling ligt maar op twee kilometer afstand! Iedereen kon dit nu zelf ervaren. Zoals één van de kopers zijn koopmotieven opsomt: ,,Puur als belegging. Ik investeer al mijn hele leven in onroerend goed. Ik heb vertrouwen in dit project. Het is ruim opgezet, de huizen zijn degelijk en ook de ligging is heel goed”.

De eerste fase is inmiddels een heel eind verkocht. Vanaf deze maand wordt het terrein bouwrijp gemaakt en in september/oktober wordt gestart met de bouw van de woningen. De vakantiewoningen worden traditioneel en duurzaam gebouwd. Parck Kaatsheuvel wordt “een pareltje op deze locatie en een nieuwe toeristische trekpleister voor de gemeente Loon op Zand.” Aldus wethouder Gerard Bruijniks.