"Welkom in mijn wereld"

Maak kennis met Roderick en zijn achternichtje Robin

Er was eens…

Zo beginnen alle verhalen die papa mij ‘s avonds vertelt, net voor ik ga slapen. Het liefst vertelt papa verhalen over de spannende avonturen die hij met zijn oom Roderick beleefde. Mijn oudoom dus.

Roderick was een internationaal befaamd zakenman. Hij was dol op zijn familie. En hij was hartstikke rijk. Maar boven alles was hij een echte levensgenieter. Roderick hield van het leven. Hij vond het heerlijk om zijn geld te laten rollen.  Gelukkig had hij ook een geweldige neus voor zakelijke kansen. Alles wat Roderick aanraakte, veranderde in goud. Roderick had geen kinderen. Daarom nam hij zijn neefjes en nichtjes altijd mee op avontuur. Zelf genoot hij daar misschien wel het meeste van!

Ik ben Robin. Ik ben 8 jaar. En mijn vader zegt dat ik ee­n beetje op Roderick lijk. Ik houd namelijk óók van avonturen. Die beleef ik gewoon bij ons om de hoek. In de duinen. Daar bouw ik hutten van takken en duingras. Soms spring ik van de hoogste duint­op naar beneden! En soms ga ik op mijn boomschommel zitten om na te denken.

Op die schommel denk ik vaak aan Roderick. Dat hij in mijn tijd leeft. Dat we samen op avontuur gaan. Misschien zouden we samen schommelen en van duintoppen springen. Misschien zouden we wel een klein dorpje bouwen met het geld van Roderick. Aan de rand van de duinen. Iedereen zou daar mogen komen. Mijn eigen familie natuurlijk. De kinderen uit mijn klas. En álle andere mensen die ook fijn samen willen zijn en avonturen willen beleven. En dan zouden we samen hartstikke rijk worden.

Kom, laten we op avontuur gaan.

Investeren met een lach in stenen en in familiegeluk…

Het is binnenkort voor iedereen mogelijk om te investeren in een vakantiewoning en tegelijkertijd te investeren in je eigen familiegeluk!