Met een recreatiewoning op Parck Kaatsheuvel investeert u niet alleen in stenen, maar óók in familiegeluk!

Parck Kaatsheuvel biedt bezoekers een uitstekende uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Het plan omvat 104 instapklare recreatiewoningen, voor 4 tot en met 12 personen, variërend in uitvoerings- en inrichtingsniveau.

Een recreatiewoning op Parck Kaatsheuvel vormt een solide investering. De woningen variëren in grootte en uitvoering. Van romantisch samenzijn tot gezellig erop uit trekken met de gehele familie: elk type speelt naadloos in op de wensen van zijn eigen doelgroep.

Comfort

De perfecte basis voor een ontspannen vakantie: in de woningen met een Comfort-uitvoering vindt elke gast de rust en de ruimte om optimaal te kunnen genieten. Comfortabel ingericht voor het ultieme vakantiegevoel.

Luxe

Ontspannen in de sauna, baden in het weldadige licht van de sunshower, genieten van de avondzon op de veranda… De luxe woningen zijn gebaseerd op de Comfort-uitvoering, maar bieden nét dat beetje meer voor gasten die houden van luxe en wellness.

Kinder

Van het kleurbord op de slaapkamerdeur tot een ruime veranda. De kinderwoningen zijn er om het ook de jonge gasten van Parck Kaatsheuvel extra naar hun zin te maken. Deze woningen sluiten helemaal aan bij hun belevingswereld.

Woningen

Moderne en duurzame inrichting in alle woningen

Thuis worden we omringd door luxe en comfort. Dat willen we óók op vakantie. De recreatiewoningen op Parck Kaatsheuvel sluiten op die wens aan.

Duurzaam, hoogwaardig en qua sfeer, kleur en uitstraling passend bij de omgeving: dát zijn de uitgangspunten bij het interieurontwerp van de drie typen recreatiewoningen. Het gehele interieur is degelijk van uitvoering en voldoet daarnaast aan de kwaliteitseisen van Landal GreenParks.

Het resultaat zijn woningen waarvan het ontwerp naadloos aansluit bij de sfeervolle uitstraling van het hele Parck. Woningen die bovendien aansluiten bij de wensen en voorkeuren van de verschillende doelgroepen. Voorzien van een mooi, duurzaam interieur dat helemaal klaar is voor intensief gebruik. Elke gast, van jong tot oud, voelt zich thuis op Parck Kaatsheuvel.

 

Voor iedereen toegankelijk

Dankzij de brede in- en doorgangen zijn alle woningen op Parck Kaatsheuvel voor iedereen goed toegankelijk. De 10- en 12-persoons woningen zijn zelfs extra toegankelijk.

Parck plattegrond

Bekijk de ligging van de verschillende woningen en ontdek hoe Het Parck verkaveld is.

Technische omschrijving

De recreatiewoningen op Parck Kaatsheuvel worden perfect afgewerkt. Verdiep u in de technische details van de recreatiewoningen.