De partijen achter Parck Kaatsheuvel

Parck Kaatsheuvel wordt gerealiseerd door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels). Van de Ven heeft ruime ervaring als het gaat om het ontwikkelen van grootschalige bouwprojecten. Alle recreatiewoningen gaan in verhuur bij Landal GreenParks en bieden ook de mogelijkheid voor eigen gebruik. U bent verzekerd van hoogwaardige bouw én uitstekende verhuurservice.

 

Landal Green Parks

Landal GreenParks is toonaangevend is in het management, beheer en de verhuur van recreatieparken. Het bedrijf beschikt over 85 parken met in totaal circa 15.000 accommodaties en 1.350 campingplaatsen. Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. Rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste beweegredenen voor gasten om voor Landal GreenParks kiezen. Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide, ‘s werelds grootste aanbieder van vakantieverblijven.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Duurzame innovaties en slimme concepten: ze vormen de motor achter het succes van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling. Al ruim 90 jaar onderscheidt het Tilburgse bouwbedrijf (dat deel uitmaakt van Koninklijke VolkerWessels Nederland) zich door een combinatie van vakmanschap, ondernemerschap, financiële en operationele discipline, gedegen risicomanagement en proces- en kostenbeheersing. Daarbij zoekt het bedrijf nadrukkelijk de samenwerking met betrouwbare ketenpartners en met andere ondernemingen binnen de VolkerWessels-groep. Kennis wordt met elkaar gedeeld, faalkosten gereduceerd.

VolkerWessels

Bouwen aan een betere levenskwaliteit: dát is waar bouwconcern VolkerWessels voor staat. Vanuit een slim ontwerp creëert het concern leefomgevingen die zijn opgebouwd uit sociale en technologisch hoogstaande wijken en buurten, die bewoners optimaal laten genieten van wonen, recreëren en sporten, en die op die manier bijdragen aan levenskwaliteit. Met meer dan 120 lokaal gewortelde ondernemingen en 16.000 medewerkers is VolkerWessels voornamelijk actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland. De kracht van het concern ligt in de decentraliteit; elke onderneming is zelfstandig, maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht intern netwerk. Bij integrale multidisciplinaire projecten worden de krachten gebundeld om een optimaal resultaat te bereiken.