Aankondiging Start Verkoop Fase 2

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling heeft de werkzaamheden van Parck Kaatsheuvel Fase 1 na de bouwvakantie weer opgepakt. Het terrein is inmiddels bouwrijp gemaakt, de rioleringen en bouwwegen zijn aangelegd en de percelen van de woningen en de centrumvoorziening zijn ontgraven. In oktober beginnen de heiwerkzaamheden en kort daarna zullen de eerste begane grondvloeren gestort gaan worden.

Gezien het succes van de verkoop van Fase 1 zal op 28, 29 en 30 september a.s. tijdens de Second Home Beurs in de jaarbeurs Utrecht, de openbare verkoop van Fase 2 van start gaan!

Fase 2 van Parck Kaatsheuvel bestaat uit 63 woningen. Ook deze fase zal variëren in grootte en uitvoering. Deze fase bestaat uit de Luxe-, Comfort- en Kindervariant, geschikt voor gezelschappen van 4 tot en met 8 personen. De recreatiewoningen worden verhuur gereed opgeleverd en het interieur is sfeervol en degelijk van uitvoering én voldoet aan de kwaliteitseisen van Landal GreenParks. De recreatiewoningen in fase 2 zijn heerlijk rustig gelegen aan de bosrand van de Loonse en Drunense Duinen.

Nieuwsgierig? Of wilt u meer informatie over de tweede fase van dit prachtige park? Onze makelaars maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek!